Declaratie de consimtamânt

ACCEPTUL PERSOANEI LA ACCESAREA PAGINII "SHORTCUTCOMPUTER"

Vă facem cunoscut faptul că SHORTCUT SRL. poate colecta orice informaţii privind persoana dvs. prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, sau sociale; Pentru navigarea în continuare pe site-ul SHORTCUT te rugăm să bifezi căsuța ”Sunt de acord”
  Livrare Gratuita la comenzi peste 500 lei
Calea Bucuresti & Grivitei L-V: 08:00-18:00 S:09:00-13:00
  L-V: 08:00-18:00 S: 09:00-13:00
Home
 
Laptopuri
 
AsusAsus
 
GL552JX-DM019D | 15.6 inch 1920 x 1080 pixeli LED Back-lit | Intel Core i7 4720HQ 2.6 GHz | 8 G

Asus GL552JX-DM019D | 15.6 inch 1920 x 1080 pixeli LED Back-lit | Intel Core i7 4720HQ 2.6 GHz | 8 G (Laptopuri)

Informatii indisponibile...
Producător: Asus
Cod producător: GL552JX-DM019D
Garanţie: 24 luni
Disponibilitate:
Indisponibil momentan

Informaţii despre produs:
ASUS ROG Gaming GL552JX-DM019D
15.6 inch
LED back-lit
1920 x 1080 pixeli
Core i7
4720HQ
2.6 GHz
Capacitate memorie 8 GB
Numar total sloturi 2
Capacitate HDD 1000 GB
Viteza HDD 7200 RPM
Tip unitate optica 8X S-M DL
GeForce
GTX 950M
Capacitate memorie video 4096 MB
Wireless 802.11ac
Bluetooth
HD web camera
Carduri de memorie suportate SD
MMC
MS
Tastatura numerica
Tastatura iluminata
Tip baterie Li-ion
4 Celule
3 x USB 3.0
VGA
HDMI
RJ-45
Free DOS
Greutate 2.6 kg
Negru
Sonic Master
WiDi

Intel ® Turbo Boost Technology ofera mai multa performanta atunci cand este necesar. Este activat atunci cand sistemul de operare (OS) solicita cel mai inalt nivel de performanta al procesorului.

 

Intel ® Turbo Boost Technology 2.0 permite in mod automat nucleelor aflate pe procesor sa ruleze la o frecventa superioara redirectionand puterea si accelerand performanta in mod dinamic intr-o maniera proportionala sarcinilor si aplicatiilor la care sistemul este supus. Functioneaza pe sistemele care au la baza procesoareleIntel ® Core ™ de generatia a 3-a si a 4-a, i5 si i7.

   
 
   
 
   
   

Performanta extraordinara in jocuri


Procesorul quad-core Intel® Core i7 iti ofera nivelul de performanta necesar unei experiente foarte bune in jocuri fara a sacrifica in vreun fel nivelul de eficienta, in timp ce placa video de gaming din seria NVIDIA® GeForce® GTX satisface cerintele chiar si celor mai exigenti pasionati de jocuri.

Solutie grafica dedicata entuziastilor din seria NVIDIA® GTX


Cea mai noua serie de placi video dedicate entuziastilor NVIDIA® GTX atinge performante de peste 9.3K in suita de teste sintetice 3DMark 11, oferindu-ti o calitate mai buna a imaginilor in jocurile cu o actiune ultra-rapida. NVIDIA® GeForce® Experience™ optimizeaza setarile pentru a atinge rezolutii ridicate, suportand un nivel mult mai bun de detaliu in jocuri, pentru imagini extrem de clare; de asemenea, accelereaza viteza cadrelor, pentru o experienta de jocuri cat mai cursiva.

   

Control incredibil

 

 

GL552 este construit fara compromisuri, pentru experienta suprema de gaming. Tastatura sa de calitate superioara, optimizata pentru jocuri, este echipata cu taste sensibile, dar foarte rezistente, ceea ce permite o experienta de control facila si confortabila chiar si in intuneric, aceasta dispunand si de un sistem de iluminare foarte elegant. In plus, tastatura este construita dintr-o singura bucata, pentru rezistenta crescuta, iar butoanele touchpad-ului ofera un nivel foarte bun de raspuns tactil.

   

Spatiu mai mult decat suficient

 

Cu 1 TB de memorie HDD, GL552 confera utilizatorului o viteza superioara de functionare si spatiu suficient pentru materialul audio-video.

   
   

Ecrane Full HD pentru imagini spectaculoase


Sistemele din Seria GL550 sunt echipate cu ecrane Full HD IPS ce dispun de un finisaj anti-reflex si unghiuri de vizualizare de 178 de grade, atat pe orizontala cat si pe verticala. Acesta iti permite sa te bucuri de imagini cu un nivel extraordinar de detaliu si precizie foarte ridicata a culorilor, pentru o experienta foarte realista in jocuri.

   

Sunet extrem de realist in jocuri

 

SonicMaster te ajuta sa fii complet patruns de sunetul de o calitate extraordinara al jocurilor favorite, cu ajutorul MaxxAudio, o aplicatie de procesare audio profesionala, si al ROG Audio Wizard, ce iti ofera cateva moduri audio presetate pentru diverse genuri de jocuri, pentru controlul complet al sunetului din jocuri.
SonicMaster te ajuta sa fii complet patruns de sunetul de o calitate extraordinara al jocurilor favorite, cu ajutorul MaxxAudio, o aplicatie de procesare audio profesionala, si al ROG Audio Wizard, ce iti ofera cateva moduri audio presetate pentru diverse genuri de jocuri, pentru controlul complet al sunetului din jocuri.


Dezvoltata de catre echipa ASUS Golden Ear, tehnologia audio exclusiva SonicMaster este un melanj de componente hardware si elemente software perfect optimizate ce a fost creata pentru a oferi cea mai buna calitate a sunetului disponibila pe un sistem notebook.