Termeni si conditii

Plasarea unei comenzi catre S.C. SHORTCUT S.R.L. reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile din sectiunea "Cum cumpar".
Informatiile furnizate catre S.C. SHORTCUT S.R.L. sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor in vigoare. S.C. SHORTCUT S.R.L. nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata. S.C. SHORTCUT S.R.L. isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.

Pentru componentele achizitionate de la SHORTCUT ce alcatuiesc un sistem complet se poate opta pentru asamblare, care este GRATUITA. Pentru desigilarea produselor si asamblarea acestora este necesara achitarea in prealabil a unui avans sau a intregii sume. In cazul utilizarii de componente care nu sunt achizitionate de la SHORTCUT, nu ne asumam responsabilitatea compatibilitatii si a datelor. Testarea se face prin instalarea unei distributii Ubuntu Linux (software opensource si gratuit).
Preturile sunt actualizate zilnic. Preturile din comenzi sunt valabile 7 zile calendaristice din momentul confirmarii acestora. Pentru produsele cu disponibilitatea "Indisponibil momentan", SHORTCUT nu poate garanta pretul. Disponibilitatea este afisata in timp real. Disponibilitatea se poate modifica oricand pe parcursul procesarii comenzii.
Produsele pot fi rezervate din stocul SHORTCUT pentru maxim 3 zile lucratoare in cazul unei comenzi. Dupa acest interval, rezervarile se vor sterge automat.

Discount-urile, reducerile si promotiile sunt valabile in limita stocului disponibil. Discount-urile, reducerile si promotiile nu sunt cumulative. Se pastreaza intotdeauna reducerea cu valoarea cea mai mare. Discount-ul se calculeaza dupa formula: Pret final = Pret initial*((100-Discount)/100).
SHORTCUT negociaza cu furnizorii cele mai bune preturi si le ofera clientilor si partenerilor. Exceptand programele speciale de marketing care ofera clientilor si partenerilor loiali accesul la discount-uri competitive, nu se pot oferi alte reduceri de pret.
Pentru achizitionarea produselor ce se aduc pe baza de comanda se poate solicita achitarea unui avans de cel putin 30% din valoarea produsului.
Termenul de finalizare, daca nu este modificat de S.C. SHORTCUT S.R.L. prin anuntarea clientului, este de 30 de zile de la plasarea comenzii.

Produsele comercializate prin intermediul www.shortcutcomputer.ro sunt :
- noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie. Produsele BULK nu se livreaza insotite de accesorii (cabluri, mufe, adaptoare, suruburi, cd-uri de instalare etc.).
- second hand, acolo unde este specificat acest lucru (ex. Sisteme SH, Monitoare, imprimante ) acestea pot sa nu contina toate accesoriile
Conform O.G. Nr.25/2008 va aducem la cunostinta faptul ca ECOTAXA stabilita pentru pungile de tip sacosa - banana, cu maner aplicat sau maieu din materiale care nu sunt biodegradabile este de 0.2 RON/bucata si va fi suportata de consumatorul final.

S.C. SHORTCUT S.R.L. isi rezerva dreptul de a refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau au in istoricul comenzilor livrari refuzate.
Va rugam solicitati consultantului de vanzari verificarea compatibilitatii produselor comandate. Consultantii de vanzari SHORTCUT pot face verificari asupra compatibilitatii componentelor comandate numai in masura in care acestea le sunt cunoscute. Compatibilitatile pot fi verificate consultand specificatiile producatorului. Orice reclamatii ulterioare achizitionarii produselor de la Sediul SHORTCUT si desigilarii acestora nu vor fi luate in considerare.